Fantastiske Kragerø Resort og Bratreningshelg

Endelig er vi skikkelig i gang, kom ned til kragerø og organisering av en aktiv treningshelg i går kveld. Bratrening har regien på helgen og alt måtte være i orden før dagens arrangement! Jeg må si jeg var spent da jeg gikk bort til hotellet på morgenen kl 10 for å ha pilates og stretching. Ville det komme noen?

Ca 60 damer var på plass da timen begynte, oj,oj så mange fler enn jeg hadde regnet med! Utrolig gøy, måtte tenke godt hvordan jeg skulle forklare øvelsene siden de som sto bakerst ikke kunne se meg! Tror de fleste klarte seg bra!

Full sal og rolig stemning på Pilates timen min!
Full sal og rolig stemning på Pilates timen min!

Så var det stretching i badstuen, der var timen allerede fullbooket før timen, det var begrenset plass, så vi satte opp en ekstra time senere på dagen. Også veldig herlig time å ha, se på den fantastiske utsikten, finnes det vakrere utsikt i en badstue?

Ser ikke utsikten så godt her, men her ser man sjøen og hele kragerøby.
Ser ikke utsikten så godt her, men her ser man sjøen og hele kragerøby.

Nå er jeg klar for moteshow for Mitchi treningsklær, kossam treningsklær og Lise Anns klær fra Kragerø! Det blir jo så morsomt å gå der i dag foran 110 påmeldte!

Dette er skikkelig energipåfyllshelg! Vi skal allerede avtale en ny helg i april..

Ha en aktiv og herlig lørdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *