Første dag av hundre..

Ja men da er jeg i gang med 100 treningsøkter på 100 dager.. Hadde planer om å løpe på tredemølle, men ble fristet til en Yogatime på 70 minutter istedenfor.Og jeg var så mye dårligere til det enn jeg egentlig trodde jeg var! Stiv og klønete følte jeg meg mange ganger. Solhilsen klarer jeg, men den går litt fort av og til, så jeg blir hengende etter. Også er jeg stiv i spesiellt den ene hoften, den er blitt mindre vond, men det er skikkelig vondt i noen av øvelsene.

Dagens økt ble Yoga 1/100
Dagens økt ble Yoga 1/100

Men før trening satte jeg meg i massasjestolen de har på Elixia CCVest.. Utrolig deilig! Det er som en skikkelig massør sitter der og knar hardt i ryggen, og leggene.. Jeg kjente det var godt for meg!

Her er det godt å ta en pause og bli massert!
Her er det godt å ta en pause og bli massert!

Så var det inn på yogatimen etterpå. Jeg vil bli bedre på det, har store planer om å få til 2 yoga timer i uken. Det bør jeg klare! Og bli flinkere til å tøye hoften.  Forhåpentligvis merker jeg bedring raskt! Det er bare det at det gjør jo så j…. vondt!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *