Åpningsfest på Shibumi Om

Lørdag kl 18.00 åpnet dørene på Shibumi Om, et nytt treningssenter i Skovveien. Superlekre lokaler, i en stor leilighet i 1 egt. Masse mennesker, bloggere, mulige medlemmer, presse og halvkjendiser var invitert. Jeg så ingen jeg kjente igjen, men så er ikke jeg så oppdatert heller på bloggere og kjendiser.. Men mange med snåle antrekk, så det var mer enn nok å se på!

Her er rød løper og pressevegg klart, de første gjestene er på plass!
Her er rød løper og pressevegg klart, de første gjestene er på plass!

Jeg var der litt før 18, hadde pyntet meg som seg hør og bør og sugde inn stemningen og den herlige atmosfæren. Det er noe spesiellt med hele lokalet, man får en god følelse når man kommer inn!

Nydelig og gjennomført pyntet!
Nydelig og gjennomført pyntet!

Jaulia som var event ansvarlig hadde jobbet dag og kveld den siste tiden for å få alt på plass, Jeanette som er eier og ansvarlig for alt har nok ikke jobbet mindre, alt for en perfekt kveld og mange nye medlemmer. Vet ikke om det ble solgt noe særlig, men håper det blir mange medlemmer, det hadde vært vel fortjent!

Godiebags til alle!
Godiebags til alle!

Trudi Wiegand hadde lånt bort noen fantastiske bilder til de store veggene, de kan også kjøpes på Shibumi Om. Hun er en fantastisk maler og et hyggelig menneske. Jeg falt for dette flotte bilde, det skulle jeg gjerne hatt dette på veggen hjemme hos meg! Er det ikke flott?

Nydelig bilde av Trudi Wiegand
Nydelig bilde av Trudi Wiegand

Jeg har hatt timer der to uker på rad, pilates og Pilates ny mor, uten noen deltakere, så neste fredag håper jeg det blir fullt!

Gå inn på hjemmesiden for å sjekke timeplaner og siste oppdateringer.

Etter motevisningen, gikk jeg videre til 40 års dag til en kjær kusine Birgitte :-) Masse gratulerer med vel overstått! Full fart og masse mannesker der også, dans og fingermat til over 60 mennesker, snakk om gjestfrihet!

I løpet av kvelden kom feberen snikende på, men dundrende hodepine, så jeg dro tidlig hjem og har ligget under dynen i hele dag(nesten)..

Nå blir det morsdagsfeiring med elgstek som mannen min lager, og to ibux innabords, et glass hvitvin, så livet er herlig og jeg vet jeg er frisk som en fisk i morgen igjen!!

Håper du har en fin fin søndag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *