Sånn går det når barna er miljøskadet..

Sofie drar meg opp bakkene, og presser meg til å ta knebøy på toppen av fjellet..

Jeg har jo vært tøff i trynet på denne turen og sagt jeg skal trene hver dag. Sofie (datter 15 år) er minst like ivrig.. Hun er i superform, og jeg prøver å holde følge. Men opp bakkene hun jogger lett, sliter jeg med å løfte bena. Men jeg går jevn og trutt, mens hun står å smiler på toppen! «kom igjen a mamma.. Så treig du er :-)» Ha ha der fikk jeg den..

Sofie i full fart opp bakkene, med meg bak..
Sofie i full fart opp bakkene, med meg bak..

Ja men jeg synes det er så koselig å trene med henne, vi gjør først Yoga på verandaen, og etterpå trasker vi til toppen av fjellet! Eller jeg trasker, hun løper… Endelig på toppen tenker jeg vi kan sette oss ned og slappe av litt..

Kos på toppen, nå hviler vi litt a`
Kos på toppen, nå hviler vi litt a`

I dag ville hun vi skulle ta squats og lounges på toppen også.. Herremin, hun er jo ikke riktig :-)

Jeg hang på, hun tok 50 jeg tok 30 knebøy, også tok vi 10 fremover og 10 bakover på hvert ben..

Flott utsikt mens vi trener ben..
Flott utsikt mens vi trener ben..

Bena mine streiket, men jeg kom meg ned fjellet, så jogget hun lett fra meg, mens jeg sakte tuslet hjemover igjen.. Hun var ferdig dusjet da jeg kom inn døren! Når skjedde dette? Når ble hun så sprek? Stolt er jeg over henne, men jammen ble jeg nedgradert gitt..

Deilig å ha noen som presser meg og spesielt koselig når det er Sofie :-)

Vel hjemme tar Fredrik pushups på en merkelig måte på verandaen..

Ja ja noe må man jo gjøre for at det skal bli enda morsommere å trene..
Ja ja noe må man jo gjøre for at det skal bli enda morsommere å trene..

Så nå er det bare å legge seg tidlig, klar for en ny runde i morgen tidlig :-)

2 kommentarer

 1. Nina Cappelen

  I’m impressed!
  DU imponerer, Vibeke, ungene våre får det litt inn med morsmelken og blir ofte preget av hvordan vi foreldre lever.
  Alt fra å holde bestikket riktig når vi spiser (jøye meg, så mange ‘kreative’ måter folk får i seg maten på), til hvordan vi snakker, hva vi spiser, er mot andre og ikke minst mot oss selv.
  Har man en sprek og flott mamma som deg, er det lettere å finne insitamentet til å trene og motivasjonen kommer lettere nå man får moderlig back up!
  Så herlig å lese om øktene deres på GC, sånn har jeg det med jentene mine også, og det er en gave vi har gitt dem, som de gir i bøtter og spann tilbake :-)

  1. Takk Nina :-) Føler meg veldig heldig som kan trene med barna, og veldig heldig som klarer å gå til toppen. Var her for to år siden og da sviktet bana så jeg kunne ikke gå opp. Det var tøft! Derfor er jeg ekstra takknemlig for alle turer, og all trening jeg klarer nå! Å trene i motgang var det som holdt meg i gang.. Håper at all treningen vil gjøre meg klar for alt som måtte komme..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *