Prøver ny metode for meg på Synergy Trening..

Etter 5 ganger på synergy trening klarte jeg å presse meg, uten å få enda vondere i kroppen etterpå..

Jeg ble invitert for å prøve den treningsformen de har på Synergy trening på majorstuen. De har gratis prøvetime for alle, vel verdt å teste ut!!

Følg dem gjerne på facebook også, bare trykk HER

Kort fortalt er det personlig trening i rolige omgivelser, 30 minutter tung, sakte sakte styrke!

Kjempemotiverende, og kjempetungt!

Nærmere forklaring på treningsformen kommer på fredag på BraTrening.no.

Når du kommer føles det som om du skal på spa, du får rolig massage, lukter deilige urteoljer og hører behagelig musikk.. Du blir lurt til å tro at dette bare er kos, ro og behagelig trening. Men det er helt feil!

Her er det hardt fra første sekund, apparater der du jobber både på utover og innover. Sakte presser du dine egne grenser.. Og målet er bedre fungsjonell kropp.. Noe jeg i aller høyeste grad ønsker meg!

Vi prøvde oss litt frem de første gangene, Sol (min flotte flinke PT) og jeg, og kroppen min skrek: NEI, NEI.. Au så vondt jeg hadde det etterpå, hoftene kranglet, kneet sviktet, og jeg lurte på om dette egentlig var noe særlig lurt for meg.

Men Sol leste litt mer om MS, og tilpasset treningen til meg. Hvordan var det egentlig lurt å trene når det er så stor forskjell på høyre og venstre side? Sol fant svar…

Ulla, som driver stedet, og Sol (PT)
Ulla, som driver stedet, og Sol (PT)

Men etter 4 gang kjentes det helt annerledes, jeg var sliten, jada, men ikke utmattet.. Jeg våknet dagen etter og kjente at vel dette var en bedre dag enn på lenge. Jeg kan ikke gå så langt, men å slippe å ha så mye vondt er deilig.. Og jeg gikk bedre enn på noen dager.. Så det er håp <3

Bena mine er desverre litt dårligere enn i sommer, kjenner noe har skjedd den siste tiden, men håpet er at denne treningsformen kan stoppe det. Og i aller beste form gjøre meg sterkere igjen. Det hadde vært fantastisk!

Og nå har jeg håp om det. Vi bruker strikker, matte, apparater og tau. Heter jo ikke tau.. men har glemt hva det heter, her er bilde iallefall:

Det svake benet i løkken, stramme mage og sete..
Det svake benet i løkken, stramme mage og sete..
Løfte bekkenet opp mot taket..
Løfte bekkenet opp mot taket..

Ja det er skikkelig tungt!

Men Sol er en super motivator, presser meg litt til og litt til…

Så skal du se at det blir fart på nerveimpulsene mine til høyre side igjen…

Tusen takk Ulla og Sol for at dere tar dere tid og hjelper meg :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *