Glutenfri pizzabunn som er sprø og god

Det er ikke alltid lett å få pizzaen til å få tynn og sprø bunn, men i dag gikk det lett! I dag var det middag i flere omganger her i huset, eldstemann skulle på foreldremøte på nye jobben i barnehage, nr 2 skulle jobbe fra 16-20, nr 3 hadde spist salat rett etter skolen, og nr 4 var på fotballtrening til 17.

Så derfor ble det porsjonspizza til alle!

Og denne bunnen var god, jeg fant den på semper sine nettsider, og deler den med deg:

1/2 pk gjær

1 1/2 dl lunkent vann

2 ss olje

1/2 ts salt

4 dl Sempermel (grov eller fin)

Bland ut gjæren i lunkent vann, tilsett olje og salt, og tilslutt bland inn melet.

La det heve i ca 15 minutter.

pizzabunn

Legg et bakepapir på platen og smør litt olje på papiret. Del deigen i to deler, og klem den tynn og flat ned på papiret.

Stek i 225 grader i ca 10 minutter

pizza

Velbekomme!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *