Spennende å få prøve refleksolog

Jeg er en skeptiker, men refleksolog kjennes trygt og riktig!Alle som har en kronisk sykdom har sikkert hørt 1000 ganger, «har du prøvd»…

Nei jeg har ikke prøvd alt, og jeg vil ikke prøve alt heller!

For mye skuffelse og knust håp orker jeg ikke!

Jeg har mange ganger skrevet om aksept her på bloggen, og jeg tror det er viktig, akseptere at ting er som det er. Det betyr ikke at jeg ikke vil prøve noe hvis jeg tror det kan hjelpe, som trening, sunn mat og lite stress og mye søvn.

Så har det seg sånn at jeg kom i kontakt med en jeg kjenner fra barneparken, altså en mamma som har et barn som er like stor som min yngste sønn (12), et vakkert menneske som jeg med en gang kjenner en nærhet til. En jeg kan stole på og som ikke vil selge meg et himmelslott, men som tror hun kan hjelpe meg! Og hun er refleksolog. Og jeg vil gjerne prøve!

Hva er en refleksolog?

Se filmen hvis du vil vite mer, den er ikke lang, men nyttig!

Hvordan føles det?

Det er merkelig, men ved hjelp av små trykk på huden svir/verker det plutselig, et nervepunkt skriker, så holder refleksologen punktet en stund til smerten slipper, så finner hun et nytt punkt å trykke på. Det er litt ubehagelig, men ikke veldig skummelt. Litt deilig også når du kjenner at det slipper.

Første gangen ble jeg skikkelig sliten etterpå, kroppen var tung og trett. 2 gangen ble jeg skikkelig svimmel, det varte i ca 30 minutter, følte meg litt småfull. Ganske ubehagelig, men da skjer det jo noe i kroppen. Jeg liker egentlig å kjenne at noe skjer. Så jeg har fortsatt trua på at dette gjør noe godt for meg!

refleks2

Også er det godt å bli tatt på, bli hørt på og føle at noen bryr seg om at du skal bli bedre!

refleks1

Kan anbefale å teste flinke Gunvor Nesje: hun holder til på Slemdal i Oslo.

Hennes tlf er: 91 60 78 53

Jeg lover at du vil føle deg godt ivaretatt av henne! Jeg hater at noen tar på magen min, men jeg klarte at hun gjorde det likevel.. Hun var forsiktig og jeg klarte faktisk å puste selv om hun klemte på magen. (ja jeg vet, det er merkelig, men jeg har en liten fobi!!)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *