Når mor ikke klarer, klarer barna!

Hvordan kan barna klare noe så vanskelig, så lett?Jeg har store planer om å bli skikkelig sterk, men jeg gir opp nesten før jeg begynner.

Hangups i trærne må jo være gøy å få til!

Med stor iver og mot får jeg Jacob (12) til å ta bilde av meg!

Mor er klar!
Mor er klar!
Ha ha pust med magen!!
Ha ha pust med magen!!

Men himmel og kruttlapper så utrolig tung dette var da!! Ha ha ha det er jo nesten helt umulig, men må si meg rimelig fornøyd med stilen om ikke annet! Neppe sett mer elegant stil på en hangups før vel?

Og hvis du synes det er et rart bilde av en baby bak meg, er det bare en russebil ( en sønn er russ og bussen står utenfor) Den heter Nevermind, så da tar jeg det til meg, og tenker nevermind, da Jacob gjerne vil prøve på det samme som meg! Og jada, han klarte det litt bedre enn meg kan du si!

God start!
God start!

Så får vi se på resten da…

hu4

Hmm, ser jo lett ut dette her..

hu6

Ja ja et par tre ganger måtte han vise meg hvor utrolig lett dette var! Vel, jeg kaster inn håndkledet, og tar meg en kopp te, og en tur i parken med hundene istedenfor.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *