Dommedag på Ullevål sykehus!

Som å bli stoppet i politikontroll uten å ha gjort noe galt..I dag var det gangtest på Ullevål sykehus, for å få videre medisin av fampyra måtte jeg gå vesentlig fortere denne gangen enn sist. Jeg visste jo at jeg var MYE bedre, og at det helt sikkert ville gå bra, allikevel var jeg svett i hendene og hjertet slo fort da hun sa: KLAR? GÅ!

oppoverbakke

Har du noen gang kjørt pent og rolig, vognkort der det skal og sertifikat i lommeboken, helt edru såklart og plutselig blir du vinket inn til politikontroll og må blåse? Ha ha ha uansett hvor uskyldig du er banker hjertet litt fort og du blir svett i hendene. Sånn var det!

Jeg gikk og gikk så fort jeg kunne, og jaggumeg gikk jeg nesten dobbelt så fort som sist! Jeg skulle gå så fort jeg klarte på 2 minutter, sist gikk jeg 100 meter, i dag gikk jeg 196 meter..

HURRA!

Blodprøver ble tatt, denne medisinen kan påvirke lever og nyre, så de må passe på meg, også får jeg selvfølgelig lov til å fortsette med pillene! Så nå er jeg lettet og glad!

Ville bare dele det ;-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *