Miljøskadet barn!

Eller kanskje ikke skadet, men miljøpåvirket er han!

Min yngste sønn er 12 år og full av energi, han hopper og spretter, og klarer ikke gå normalt opp en trapp! Han klatrer, helt uten å komme borti kanten, eller bruke bena! Målet er vel å gjøre det så vanskelig som mulig, eller som han selv mener, den enkleste veien opp!

Denne sommeren har han øvd på Parcour, stå på hender, hoppe over fotballmålet, sprette opp og ned fjellvegger og merkelige øvelser jeg ikke forstår at man kan klare. Ja han ser på meg og mine yogatreninger. Og har vært med å trent Pilates og andre styrketreninger siden han lå i magen..

jacob5

Men nå overgår han meg 1000 ganger!

Men trøster meg med at han kanskje hadde overgått meg 1000 ganger hvis det beste jeg visste var å sitte i sofaen og drikke øl! (For det liker jeg ikke, kan jo håpe det smitter litt også etter hvert) Så jeg kan vel skrive under på at foreldre har en viss påvirkningskraft på sine barn!

Jeg ventet bare på at han skulle falle i vannet når han sakte sakte viste meg sine nye ferdigheter:

Shanti lurer fælt på hva som skjer..
Shanti lurer fælt på hva som skjer..

Kommer han helt opp?

Litt til nå..
Litt til nå..
WOW han kom seg helt opp!
WOW han kom seg helt opp!

Her venter jeg bare på at han tipper bakover..

Men det gjorde han ikke..  Han måtte prøve på bryggen også :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *