Glutenfri luftig pizzabunn

Porsjonspizza til middag og matpakke!

Denne oppskriften passer til 8 småpizza eller 2 store.

Frys ned en og en pizza og ta opp som matpakke eller som et supert mellommåltid for sultne fotaballbarn.

OPPSKRIFT

3 dl lunkent vann (ca 37 grader)

2 ss fiberhusk

1 ts tørrgjær

ca 3 dl glutenfritt mel (bland inn litt og litt, deigen skal være klissete)

0,5 ts salt

2 ss olivenolje (eller annen olje hvis du ikke liker olivenolje)


Bland sammen fiberhusk, gjær og vann i kjøkkenmaskin i ca 5-8 minutter.

Hell i olje og salt

Bland inn litt og litt mel, hvis deilgen blir for klissete tar du litt mer mel, blir den for tørr er det bare å spe på med litt mer lunkent vann.

Kna delgen godt sammen, og legg i en bolle med plastfolie over.

14457424_10153731887072161_4009422498785661356_n

La den heve i ca 2 timer, da er den luftig og dobbelt så stor.

14440893_10153731887082161_8245199723265977230_n

Del den i 8 like store deler, smør bakepapir med olje og legg 4 deler på brettet.

14492568_10153731887157161_4755631984736008389_n

Legg på den toppingen du liker best, og stek midt i ovnen i 15 minutter på 230 grader over og undervarme.

14484615_10153731887187161_7725692092892352824_n

Klar for servering! Velbekomme!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *