Spenningen utløst, vi er fremme!

Litt drama ved take off, ellers er alt bedre enn forventet!

For en dag, nå bor vi på Gran Canaria. Flyttelasset gikk med 70 kg bagasje, en hund med halskrage og tre spente mennesker.

Litt drama ble det da vi hadde sjekket inn Shanti, og vi skulle boarde. Plutselig hører Hans Jacob (mannen) at de roper på meg over callingen. Vi går bort til skranken og får beskjed om at det er noe med Shanti og jeg må bli med dem. Gjett om jeg ble nervøs. Så jeg gikk ned utenfor flyet til lasterommet der Shanti skulle være, hun hadde revet løs kragen og satt fast på skrå inne i buret. Kragen måtte av, jeg ga litt smertestillende, og tilbake inn i buret og lasterommet. Dakar litt venn. Var redd hun ville slikke på såret på turen, men det ser ut som det har gått fint :-)

Her er jeg utenfor med Shanti.

Vi fant huset der vi skulle bo lett, jeg visste omtrent hvor det lå, og det var lett å finne frem. Det var så fint, faktisk finere enn vi hadde trodd. Veldig koselig, lys og fin leilighet. Det beste er verandaene rundt huset. Nydelig utsikt og flotte terrasser rundt.

Og her er det på kvelden:

Så nå er vi glade og trøtte med mange opplevelser rikere. Vi rakk å handle, spise på restaurant og gå en tur på stranden før vi nå stuper fornøyde i seng. Natta, holder dere oppdatert.

Følg meg på snap: vibekesliv

følg meg på instagram: @yogaoslo

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *