Deilig morgenstund

Hæ tok du bilde nå? Jeg prøver å se bra ut på bilder.. ha ha :-)

Kan du ta et bilde?

Sånn..

Typisk Jacob, han synes jeg er litt rar som tar bilde etter praksisen min. Av og til tar jeg bilde av ting jeg ikke har gjort underveis til og med!

Her tok han bilde og ga meg mobilen tilbake. Sånn ferdig! Hæ, jeg er ikke klar!!!

Vel, jeg skal jo prøve å se litt bra ut da! Kom igjen da, pass på lyset, nei nå fikk jeg rar skygge, prøv igjen, 70 bilder senere godkjenner jeg dette bildet!

H ha, ser jo ikke helt normal ut her heller med pytt!

Tok noen solhilsner og litt Yin på morgenen i dag, 2 dag på rad. Endelig litt standhaftighet på meg. Har liksom ikke klart å gjøre noe på egenhånd, så godt det er et treningsstudio som kan trekke meg rundt. Men det er ikke yoga der! Litt krise. Men nå er jeg litt i gang.

Har vondt i akilles og hofter, så de lange dype strekkene i yin er superdeilig nå. Holde strekken lenge lenge, ikke trening sier sønnen. Sover du? Nei det er Yin, herregud mamma du er et gummimenneske, kan du ligge sånn å slappe av? Ja det er vondt med en gang, men deilig etterhvert, prøv! Jacob legger seg ned, men har ikke ro nok til å kjenne etter. Mens jeg elsker denne dype strekken, roen i å komme godt inn i pusten, fokusere på å slippe spenninger, puste, strekke og ikke tenke på noe annet enn her og nå.

Dette var det jeg trengte, Yin I love you <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *