Virkelig jeg har mistet grepet!

Støvsuger, vaskeklut og bøtte med vann, det er nesten blitt manisk..

Jeg skjønner ikke hva som har skjedd med meg, men jeg har fått vaskedilla. Ikke sånn at jeg synes det er så utrolig gøy å vaske, nei, mer sånn at jeg ikke klarer å la være.

Jeg hater at vi blir skitne på bena av å gå barbeint inne, vi må vaske føttene før vi legger oss ellers blir sengetøyet skittent. Det ligger daglig et tynt lag med finfint sandstøv på alle flater inne i huset, og da kan du tenke deg hvordan det er på møblene ute.

Calima etter Calima har sust over arguineguin, det er varmt, fuktig og sandstøv overalt. Jacob stakkar er hes og tett, ikke helt etter planen da vi flyttet hit. Jeg er tørr i øynene og sliten i kroppen. Men det er ikke det verste, det verste er støvet som sniker seg inn overalt, som legger en tynn hinne på absolutt alt.

Alt må vaskes, ristes og tørkes helst hele tiden. Jeg som aldri har vært spesielt opptatt av å tørke støv eller vaske så lenge det er ryddig og vasket ukentlig har plutselig mistet grepet.

Ille å si, men i dag klarte jeg ikke engang å sette meg ned med en kopp te, og litt frokost før hele huset var støvsugd, støvtørket og vasket. To ganger.. To ganger vasket jeg gulvet. Likevel er jeg usikker på om det er rent nok?!

Hæææ? Det er virkelig ikke bra.

Jeg skifter sengetøy og vasker sengetøy, og håndklær oftere enn mange skifter truse (altså det håper jeg virkelig ikke er riktig) men du skjønner greia.

Løsningen?

Jeg må ha mer å gjøre, hjemme har jeg jo ikke tid til å bry meg om sånt. Derfor starter jeg med flere Yogatimer. ‘

Etter høstfferien blir det yoga på Amfi stranden hver mandag og onsdag klokken 0900, også har jeg min faste mandagskveld på skolen kl 1915. I tillegg blir det Yoga på IslaYoga hver tirsdag og torsdag kl 0900.

Det blir bra for deg som er med på Yoga, og ikke minst for meg, så jeg ikke blir helt ufyselig å få hjem igjen.

Da er det bare fredag jeg kan tørne.. He he :-) Det må være greit? Da kan jeg skrubbe do, og støvsuge, og vaske gulv alt jeg orker, så skal jeg prøve å gi litt slipp resten av uken.

Ta turen til Granca da vel og blir med på Yoga :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *