I dag er det frem med positive tanker..

Litt tung start på dagen, så i dag må jeg nok jobbe litt med hodet ;-)

Har jo hatt en «ferie uke» med venninnebesøk. Skikkelig opptur, men det blir jo deilig med hverdager igjen også. Jeg er god på hverdager, når alt går etter planen. Det er bare at alt går jo ikke etter planen.

I dag har jeg litt hjemmelengsel..

Kjenner jo litt ekstra på savnet etter livet mitt hjemme i dag, etter en koselig uke med Ulrika.

Natten var heller ikke helt etter planen, mye bråk ute før vi sovnet, noen hadde fest og det hørtes ut som om noen ble skutt.. Høye smell, skrik og hyl og plutselig ble alt stille.. Da ble jo det feil også!

Shanti bjeffet flere ganger, vi hørte skumle lyder og jeg ble helt ødelagt. Opp med hamrende hjerte for å se om det var noen som listet seg rundt huset. det var det selvfølgelig ikke!

Så i dag er jeg sliten, trett og lei.. planen var å starte med Yoga, gå tur med Shanti, vaske huset, skifte sengetøy, rydde, få ting på stell etter en uke med fri og ikke noe særlig orden og struktur. Bare kos, og lunsj og feriefølelse.

I dag blir det en gåsakte dag, puste dype pust, rydde i rolig tempo og få tilbake en hverdag.

Jeg liker hverdager, struktur, stå opp og gjøre det jeg pleier, spise det jeg pleier og kjenne en god rytme. Så det er det denne dagen skal brukes til, å sakte ta tilbake hverdagen min her.

Når det er sagt så elsker jeg jo sånne uker med venninner også, men det er greit at det er flest hverdager, med små dryss av ferie innimellom <3

Ha en fin mandag du også, nyt hverdagen din så godt du kan!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *