Min flaueste opplevelse noensinne..

OMG, det er en stund siden, men jeg blir litt varm enda når jeg tenker på det!

Altså, hvor fjern kan man bli. Jeg kjente alt blod forsvant fra kroppen, da jeg skjønte hva som hadde skjedd.

Dette er mange år siden, vi bodde på Røa i et hus med en stor gang med vinduer helt ned til bakken. Jeg var hjemme alene med mine 3 barn, dette var før Jacob ble født. Skulle ha kosekveld med barna, så vi bestilte sushi.

Barna var små, så jeg tenkte det var lurt å få dem i pysjen før vi skulle spise, og mens de badet ble jeg klissvåt. Vi hadde et stort boblebad med plass til alle store og små. Så jeg tenkte at da kunne jeg jo bade jeg også, så hoppet jeg inn i boblebadet med dem. Kjempelurt tenkte jeg, da var jeg ren jeg også når vi skulle spise i pysjen.

Plutselig ringer telefonen min som ligger ute på kommoden i gangen, jeg hopper ut av badekaret, kaster et håndklede på gulvet i gangen, så jeg ikke skal skli, og lett og glad hopper hele den nakne kroppen min ut på håndkledet..

Tar telefonen, og det er stille i andre enden..

  • Hallo, sier jeg
  • Ææææææ, hei det er fra kinaekspressen, æææ, jeg står rett utenfor.

OMG jeg hadde glemt hele sushibestillingen..

Snur meg mot de store vinduene i gangen og stirrer rett inn i de skrekkslagne øynene på et stakkars bud. Det er da alt blod i kroppen på et merkelig vis forsvinner..

Han var en ung kar, og jeg en gammal trebarnsmor på tredve..

Fikk vel på meg klær i all hast, (jeg har fortrengt denne delen) , barna skjønte heldigvis ikke at moren deres skjemmet dem ut, gikk ut å åpnet.

Stakkars gutt! Jeg vet ikke hvem som var flauest da jeg tok i mot maten.. Kanskje det var ham? Jeg håper ikke han ble skadet på noen måte.

Han fikk vel noe å fortelle om på pauserommet tenker jeg.. Egentlig håper jeg han tok det med godt humør, men han så ganske skadet ut.

Så hvis du har hørt dette som en vandrehistorie, så er det ingen vandrehistorie, den er dessverre helt sann!

Håper han ler av det enda, og synes det var komisk..

Hvis ikke han fikk PTSS! (post traumatisk stress syndrom)

2 kommentarer

  1. Tji-hi. Sånn kan det gå. Jeg syntes din tankegang var helt innafor med barn og bading. Slå flere fluer i en smekk og gi sushi-gutten en opplevelse på toppen av det hele.

    1. Ha ha nemlig :-) Er jo en effektiv dame, så det er klart det går en kule varmt av og til.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *