Shanti har ordet..

Etter 4 måneder på Gran Canaria, har Shanti mye å dele..

Ikke alt jeg skjønner meg på, men det å bli puttet i en boks med krage rundt halsen er ikke greit! Jeg hadde et ben som var nyoperert, og jeg skulle visst ikke slikke på såret. Men det gjorde jeg jo ikke, de kunne bare si det! Men neida, de dyttet hodet mitt inn i en plastskjerm!!

Det må jeg få si, ikke greit, derfor lagde jeg ganske mye rabalder for å vri meg ut av kragen på flyturen ned hit. Det hjalp til å begynne med ikke særlig mye, jeg kom meg ut av kragen, men satt bom fast, og klarte ikke røre på meg, det var faktisk vanskelig å puste sånn.. Ja jeg var litt redd. Det bråkte mye, og jeg var på vei inn i et fly! Uten mammaen min i nærheten!

Men en snill mann, fikk tak i mammaen min, og hun kom og reddet meg, tok av kragen og ga meg noe medisin så jeg sovnet godt i boksen min.

Så kom jeg hit til mitt nye hjem, heldigvis var noen av menneskene mine her sammen med meg.

Og det var varmt, og jeg hadde mye vondt i benet mitt som var nyoperert, men jeg ble båret rundt som en prinsesse :-)

Jeg var ganske lur for jeg bare stoppet og så på mammaen min, så løftet hun meg opp og bar meg resten av veien. Etter hvert virket det ikke like bra, mamma bare gikk videre, så jeg måtte løpe etter. Hun lar seg ikke lure hun mammaen min.

Jeg har det bra her, går masse tur, er på yoga ganske ofte, litt slitsomt, så jeg gjør mest savasana :-) det er jeg ganske god på!

Jeg er ganske lur, av og til later jeg som jeg er en bamse, og legger meg i sengen ved siden av mammaen min. Da tror jeg hun ikke ser meg..

Men som regel må jeg legge meg i min egen seng, jeg har fått en ny seng. Skjønner ikke greia med de fuglene på sengen? Men den er god å ligge i da.. Alle ler når de ser sengen min, og sier den er kul, men den er ikke kul, den er god å sove i :-)

Ellers har jeg blitt operert en gang til, så jeg ikke skal ha flere løpetider. Det gikk helt greit, prøvde å late som jeg ikke orket å gå så jeg skulle blir båret rundt på nytt, men det gikk ikke denne gangen. Så nå må jeg gå alene!

Ser du? Ganske synd på meg!

Og nå har jeg altså vært hos frisøren, så alle synes jeg er veldig søt. Jeg tar dagene som de kommer, sover masse, går turer som av og til er lengre en jeg gidder.. Men henger i stroppen.

G

Men jeg har det superdupert, tak for meg :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *