Tibetanske ritene igjen..

Da er jeg i gang med ungdomskilden igjen!

Merker at disse ritene hjelper som motivasjon for å skjerpe kosten og holde meg litt mer i form. Begynte med dem igjen på mandag, og jeg var så støl tirsdag og onsdag at jeg måtte ta en pause torsdag.

Torsdager har jeg Yoga på Isla Yoga her i arguineguin klokken 0900, så jeg droppet ritene den morgenen.

Men nå er jeg i gang igjen, og jaggu skal jeg holde ut denne gangen. I morgen skal jeg skjerpe kosten igjen, mindre usunn, mer sunn.

Inn med alt det gode som gir meg energi, ut med alt som tapper meg.

Passer bra, for nå er jeg stappmett og trett. Sitter og dytter i meg potetgull og sjokolade (enda jeg ikke har lyst på sjokolade) . Liker egentlig ikke sjokolade så godt, er mer en potetgulldame. Så når jeg kjenner etter er jeg litt uvel av all sjokolade.. Blæææ..

Så supermotivert for å skjerpe meg max!

Snart, etter denne bollen foran meg med sjokolade.. Lett å være motivert etter en kveld full av gøl og godis, he he ;-)

Over til ungdomskilden!

Jeg skal lage et innlegg om disse ritene jeg er så glad i, og forklare mer. Har skrevet om dem før, så er du utålmodig er det bare å søke etter ungdomskilden i søkefeltet.

Ha en fin lørdagskveld, snakkas!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *