Slapp av, jeg slanker meg ikke!!

Når jeg sier diett, så betyr det ikke slankediett!

Jeg må aller først si at jeg liker ikke slankekurer, men av og til kan det være lurt å ta noen grep rundt kostholdet. Du trenger ikke å slanke deg selv om du tar litt ansvar for kostholdet ditt.

Så mitt nyttårsforsett var å være flinkere til å spise det som er bra for meg, og kutte ut det jeg merker ikke er så bra for kroppen min. Alle vet vel hva som gir kroppen ubehag?

Jeg bestilte en bok rett før jul, for å bli inspirert, den handler om et kosthold med lite karbohydrat og mer protein. Men med masse grønnsaker og bær. Det er mye kjøtt i den dietten, og jeg er ikke så veldig glad i kjøtt, derfor bytter jeg det ut med mer fisk, for det liker jeg. Jeg spiser det jeg liker, alltid! Livet er for kort til å spise vonde ting!

Jeg lager knekkebrød og spiser så mye jeg trenger for å bli mett, masse grønnsaker og gjerne smør og saus. Jeg kjenner at det er fint for kroppen min. Så kutter jeg ut de matvarene med mye karbohydrat, som brød, pannekaker, pizza, spagetti, sukker osv. Selv om det jeg lager er glutenfritt, er det mye karbohydrater i glutenfritt mel. Derfor kutter jeg ned på det også.

Og jeg håper at kroppen min blir full av energi og blir hoppende glad. det er ikke noe offer, må bare skjerpe meg når jeg fyser. Fysemat er full av karbohydrater.. Iallefall for meg, ikke så ofte jeg fyser på sukker, men av og til. Potetgull derimot…  Åh jeg fyser nesten alltid på potetgull! Men jeg tar meg sammen og dropper det en stund nå!

Så ingen grunn til å skrike opp, og mene at det er farlig det jeg driver med! Jeg spiser helt vanlig og mer enn nok!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *