Så var det denne jobben da..

Hvordan går det med den nye jobben din?

Javel så det lurer du på!!

Jeg har vel mest lyst til å svare ingen kommentar, men siden jeg har sagt A, må jeg vel fullføre med B..

Må jo le litt av meg selv, vil jo gjerne være superselger nr 1, men det er jeg altså ikke!  Jeg er verdens dårligste selger..

Husker da jeg skulle selge en sofa, litt slitt var den, det er sant, men den var absolutt helt ok. Jeg hadde jo hatt den i stuen min. Vi skulle ha kanskje 300,- for den.. Hva skjedde!

Jo flere var interessert, og kjøperen kom hjem for å hente den. Mannen hadde solgt den allerede på tlf, men jeg, joda, jeg ga den bort!! Hvordan er det mulig?

Ha ha de prøvde ikke prutte engang, jeg gjorde det i aller høyeste grad for den. Pruttet så hardt på min egen sofa at jeg ga den bort!

Etter det får jeg nesten ikke liv til å være hjemme hvis vi skal selge noe :-)

HÅPLØS

Men å prutte på egne ting jeg skal kjøpe, nei, det gjør jeg ikke! Da gir jeg heller tips til en superfornøyd selger, som sikkert klør seg i hodet og lurer på hva som skjedde..

Markeder kjøper jeg aldri noe på, og hvis jeg gjør det betaler jeg alltid full pris. Sånn er det bare.. Hater når selger begynner å prutte for meg, og det gjør de jo bare du går forbi.

Så da jeg begynte med godt mot i denne jobben, sa jeg til meg selv, dette er ingen vanlig salgsjobb, det er mer kundeoppfølging, jeg skal ringe bedriftskunder.. Men ÅH herremin jeg hatet det! Hater å ringe for å selge noe som helst! Så da sendte jeg mail istedenfor, tror du noen kjøper noesomhelst av en mail? Nope!

Så ingen salg, ingen telefoner = ingen lønn

Ja ja gikk på med godt mot iallefall, det skal jeg ha! Får nok holde meg til Yoga og pust og hvordan leve livet på en OK måte.

Nå er Yogaturen iallefall sikret med nok påmeldte, så det kan jeg glede meg til! Vil du eller noen du kjenner være med? Påmelding og mer info HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *