Glutenfrie krutonger

Disse er like gode til salat som til snacks :-)

Krutonger du kjøper i butikken smaker stort sett veldig lite, men disse er supergode. Ikke noe hokus pokus, bare loff, olivenolje, salt og pepper.

Hvis du steker dem i en stekepanne blir de ekstra gode synes jeg. Kjøp en glutenfri loff, skjær den opp i firkanter. Sett en stekepanne på ovnen med god varme, hell minst tre ss olivenolje i pannen.

Legg over loffbitene i pannen, det skal ikke være mer enn at det dekker bunnen. Hell over mer olje, så alle krutongene blir fuktige, også strør du over salt og pepper.

Rør ofte så det blir stekt men ikke brent. Brune og sprø, og med god smak av olje, og salt og pepper.

Passer perfekt til salater, eller som snacks og mellom måltid. Sier ikke at det er sunt, men kanskje sunnere enn sjokolade og potetgull?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *