Livet det er helt ålreit :-)

Hvis jeg ikke tenker på det jeg savner, har jeg det helt supert!

Dagen i dag har vært helt super, dagene her på Gran Canaria blir lengre og lengre. Solen varmer mer, og det er deilig temperatur på dagen.

I dag var det godt og varmt allerede på morgenen, så Shanti og jeg gikk en god tur i fjellet. Hadde bare shorts og T. shirt på meg. Masse vann til både Shanti og meg. Nesten ale dagens skritt ble tatt allerede før klokken 12..

Jeg nyter når jeg kommer meg ut på tur, nyter når kroppen er på mitt lag, nyter når det er varmt og godt allerede på formiddagen, nyter solen, lyset og livet.

Skyver tanker om de jeg savner hjemme bort, og koser meg med Jacob her :-)

I dag har vi vært å tur til Motor Grande og hunde kennel der, men det var stengt. Vi prøver igjen neste uke. Jeg har vasket huset innvendig, og da senker roen seg hos meg. rent hus, rent sengetøy, kosekveld foran TV med Jacob og ny fin dag i morgen.

Ha en fin søndag :-)

2 kommentarer

 1. Liv Fønnebø

  Hei Vibeke,
  Har du yogaklasser på Gran Canaria uke 17 ( 23 – 30 april)?
  Er det i så fall mulig å delta i bare vel en uke?
  Jeg skal være i vår leilighet i Arguineguin 10 dager, starter 21.april.

  1. Gleder meg til å se deg :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *