Yoga og trening gir meg et bedre liv

Hadde det ikke vært for yoga og trening vet jeg ikke hvordan jeg hadde hatt det!

Trening har alltid vært en stor del av livet mitt, begynte med RS ( nå heter det RG) da jeg var 12 år. Var skikkelig ivrig noen år.

Tok trener utdannelse mens jeg enda gikk på ungdomsskolen, og underviste barn i turn. Trente og trente gjennom hele videregående. Så begynte jeg å studere, fikk barn i studietiden, og to barn til rett etter det igjen. Tre barn på 3 og et halvt år.

Så da nr 3 ble født skjønte jeg at jeg måtte komme i gang med trening igjen. 28 år med en kropp som på kort tid hadde vært gjennom 3 svangerskap, og vært gravid eller ammet nesten kontinuerlig i over 4 år.

Fra egentrening til instruktør på kort tid

Dette var i treningssentrenes barndom, jeg tok med barna på barnepassen, og nøt litt egentid. Hadde tid til badstue også av og til. Hadde treningsdate med mannen hver mandagskveld. Vi gikk på Total med Maria de først årene, så Total med Tina (nå kjent som ønskemamma) . Kuleste timene jeg vet om!! Tina kom tilbake <3

Vi storkoste oss sammen med treningen, fikk overskudd og egentid. Smilte hele veien både til og fra.

Så begynte jeg å undervise selv, og det har blitt min karrierevei. Har jobbet i treningsbransjen nå i 20 år. Begynte med Skanetix, en fusjon mellom mange rolige treningsformer, pilates, yoga, calanetix og feldenkraist til å ha styrke, sykkel, og høykondisjon, etterhvert ble det naturlig å roe det litt ned. Først Pilatesutdannelse, reformer utdannelse, og så Yoga 200 timer, så til slutt 300 timer til. Jeg er hekta!

Dette er mitt kall, dele yoga med alle. Hele min egen kropp med pust, ro, yoga og ikke minst rolig tøying. Det er dette som gir meg overskudd og ro. Og gir kroppen min styrke og mindre vondt som alle får med alderen. Kroppen min sliter kanskje litt mer enn andre pga MS. Fikk MS diagnose i 2011, så 7 år siden nå. Med riktig mat, nok søvn og mye Yoga går det veldig greit. Ikke for mye, og ikke for lite av det meste er min medisin.

Og jeg elsker å dele dette videre, gi av min godfølelse, alt dette har gitt meg i mitt liv, håper jeg klarer å dele litt av dette videre. Hvor viktig det er å ha med hjertet og hjernen i alt du gjør, være nysgjerrig på andre og ikke minst deg selv! Godta forandringer med nysgjerrighet, og aksept. Sånn er det nå, dette må jeg klare å forholde meg til.

Hvis du har mulighet håper jeg du kommer innom meg på Isla Yoga dette året- Arguineguin Gran Canaria <3

4 kommentarer

 1. Ønskemamma Tina

  Vibeke, jeg beundrer deg.
  Og jeg lengter tilbake til treningsverden.
  Det var så fint. ❤️

  1. vibekesliv

   Ja det er fint, og det var fint å ha deg der som sjef, kollega og støtte :-) Savner de tidene fra Røa :-)

 2. Herlig blogginnlegg Vibeke. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg <3 Hjerteklem

  1. vibekesliv

   Samme til deg :-) Klem igjen til deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *