YOGALATES

Endelig kan jeg sette opp en yogalatestime her på Gran Canaria <3

Da jeg tok praktisk eksamen for 500 RYT holdt jeg en yogalates time. Fordypet meg i en fusjon mellom Yoga og Pilates, en fantastisk kombinasjon.

Yoga med roen, pusten, strekken, og Pilates med fokus på funksjonell styrke og kjernemuskler. Styrke med egen kroppsvekt er noe av det beste jeg vet, lite belastende, og tryggere enn mye annet. Men likevel effektivt!

På Hiyoga holdt jeg bare rene Yogatimer, og tidligere holdt jeg ree Pilatestimer, nå får jeg utvikle timene videre, og det blir så gøy!!

Derfor gleder jeg meg ekstra mye til å holde timer her på Gran Canaria og Isla Yoga mandager 10:30.

Her er noen bilder fra øvelser du kanskje kan forvente deg:

Sideplanke

Så er du på feire på Gran canaria er det bare å ta turen innom oss på Isla Yoga i Arguineguin. Timer på norsk, mandager, tirsdager og torsdager. Dropp inn og klippekort for deg som er på ferie :-)

2 kommentarer

 1. Hei!
  Mannen min og jeg kommer til Gran Canaria onsdag 28.februar og skal være ei uke til 7.mars.
  Vi ønsker ei «sporty uke» og skal blant annet ta helt fri fra sosiale medier og bruke tiden på hverandre og gode opplevelser. Vi skal bo i Puerto Rico og jeg har veldig lyst å gjøre yoga når vi er der nede.
  Jeg har prøvd yoga for mange år siden, men mannen min har ikke det. Tror du dette er noe for oss?

  Hvor langt er det fra Puerto Rico til der du holder til?
  Må jeg melde oss på timene dine eller er det drop in?
  Har du forresten timer for oss nybegynnere?

  På forhånd takk for svar ❤️

  Hilsen Linda

  1. Hei Linda, høres ut som en deilig ferie :-) Isla Yoga er stengt denne og neste uke dessverre pga noen problemer med lokalene. Derfor har vi ingen Yogatimer før 12 mars. Beklager det. Ellers hadde det passet perfekt for dere å komme på timene mine. Håper dere finner andre ting å gjøre mens dere er på ferie. Mange fine turer å gå i fjellet her. Kos dere, mvh Vibeke

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *