Laks med kål

Fargerik middag på menyen i dag!

Kjenner at våren er på vei, selv om det egentlig har vært mer eller mindre sommer hele året. Litt vær forandringer er det likevel her på Gran Canaria. Vi har absolutt vårfølelse her nå, lange lyse kvelder og varmere dager. Endelig frem med flippflopper igjen..

Ja ja jeg vet, skal ikke mase så mye mer enn det, men må jo si at det er deilig med sol hver dag, shorts og tynne sko. Det kommer jeg til å savne.

Uansett med våren, blir lysten til å lage lette middager sterkere igjen.

Så i dag er det deilig laks til middag med nykokt kål. Jeg serverte den med restene av blomkål risen fra i går, men i dag stekte jeg den litt sammen med terninger av salamipølse.

Kålen er finskåret, og kokt i ca 7 minutter. Vannet helt av og kun salt og pepper på, kjempegodt!

Ellers skar jeg opp en tomat, litt agurk og paprika i skiver. Det er fint med litt fargerik mat på tallerkenen. også en liten bit med syltet sellerirot ved siden av :-)

Velbekomme!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *