Grønnkålchips

En deilig «sunn» kveldssnacks :-)

Sunn står i anførselstegn for det er endel fett, salt og sukker involvert.. Men grønnkål er jo sunt!

Dette er Jacobs spesialitet, han har noen retter han helst lager, og dette er en av dem. Og det er jo så superdigg!

Du trenger altså grønnkål, rens bort stilkene så du får rene blader.

Var, opp en stekepanne med olje (vi bruker stort sett olivenolje). Pannen skal være ganske varm, så det freser litt når du legger bladene i. Men pass på at det ikke er så varmt at det brenner seg, de skal ligge ei en liten stund så de blir sprø.

Så snur og vender du på bladene, heller litt salt og litt sukker over.

Stek litt til før du tar og legger dem på en rist eller et papir så de tørker, og overflødig fett renner bort.

Blir det litt lite fres, er det bare å helle litt mer olje over..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *