Glutenfri hjemmelaget frokostblanding

Uten nøtter, men mye frø!

Jeg savner gode frokostblandinger til å ha over youghurten som er nøttefrie og glutenfrie! Derfor prøver jeg meg litt frem!

Jeg liker at de er litt sprø, litt søte og sunne.

Dette var rimelig innafor synes jeg, så da deler jeg dagens frokost med dere. Den er god når den er helt fersk, så lag den gjerne rett før frokost, og server når den er tørr og sprø!

Til ca 2 porsjoner

2 ss linfrø

1 ss solsikkefrø

2 ss sesamfrø

1 ss chiafrø

4 ss havregryn

2-3 ss honning

Smelt honningen i en stekepanne

Bland frøene sammen, og hell over i stekepannen. Hvis du synes det er litt lite honning er det bare å helle litt mer over. La det frese litt, så det stekes litt brunt. Honningen blir sprøere hvis det får steke litt. ta det av før det blir brent!

Legg blandingen på et bakepapir og la det bli kaldt. Brekk det av til passe store biter, og vips ferdig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *