Glutenfri rullekake med is og varme bær

Dette er verdens beste iskake!!

Jacobs dessert i skoleprosjektet ble rullekake med is. Så deilig med varme skogsbær ved siden av! Kan absolutt anbefales :-)

Glutenfri rullekake med is.

4 egg

1,5 dl sukker

1,5 – 2  dl glutenfritt mel

¼ ts bakepulver

1 liten myk is

Frosne bær som jeg varmer før servering.

Jeg lagde rullekaken ved å blande egg og sukker, piske det til det blir luftig.

Så blandet jeg mel og bakepulver forsiktig inn i røren. La alt tynt utover på et bakepapir. Inn i ovnene i ca 8 minutter på 200 grader. Så la jeg et nytt bakepapir på benken med sukker strødd på, la kaken opp ned på papiret. Lå der til det bla avkjølt.

I mellomtiden rørte jeg sammen isen så den ble lettere å smøre utover kaken.

Når kaken var avkjølt smurte jeg isen utover, rullet den forsiktig sammen, pakket den inn i plastfolie før jeg la den inn i fryseren.

Rett før servering varmet jeg opp bærene og skar opp rullekaken. Pyntet med litt melis.

Jummi _)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *