Det er følelsen som teller…

Ikke hvordan det ser ut!

Jeg sier ofte på mine yogatimer at det er helt ok å holde øynene lukket hvis det føles trygt og ok. Da går fokuset nemlig innover og ikke utover. Jeg blir glad når jeg ser at noen stoler så mye på meg og min instruksjon at de bare lukker øynene og lar seg lede inn i følelsene av øvelsene.

Det handler nemlig om deg og ingen andre.

Klarer du kjenne på følelsen øvelsen gir deg og ikke hvordan du ser ut har du kommet dit jeg vil du skal komme :-) Jeg klarer det ikke alltid selv, så dette er en evig prosess!

Det er derfor ingen yogastudioer har speil, det handler ikke om hvordan du ser ut i speilet, men følelsen du får når du gjør øvelsen. Kunsten for læreren er å formidle en følelse, en trygghet på at det du gjør er bra nok. Det er også alltid en læringskurve der, iallefall for meg, jeg sliter noen ganger med å få mine elever til å forstå hva jeg sier.. he he

Jeg følger mange på både instagram og facebook, treningsprofiler, yogaprofiler og andre som skal inspirere meg. Jeg blir inspirert av flotte mennesker som klarer fine stillinger, ikke fordi jeg tror jeg klarer dem selv (for det er ikke viktig for meg lengre) mer fordi jeg føler de fleste gjør dette fra hjertet. De er genuint opptatt av å inspirere andre. Jeg blir også inspirert av de som fortelleren historie. Hvis jeg tror på den. Mest blir jeg inspirert av dem som viser et ærlig bilde av seg selv.

Jeg heter @vibeke_lugg på instagram, vibekesliv på snap (følg meg gjerne)

Det å inspirere andre har alltid vært mitt mål, jeg prøver å være genuint opptatt av andre mennesker, hvordan de har det, hva de føler og tenker og vil. Det å kunne inspirere andre er noe jeg alltid har ønsket.

Jeg vet jeg ikke alltid klarer det, men det er mitt mål.

Jeg håper at noen blir inspirert til å lage glutenfri mat, tørre å prøve en yogatime eller bare tro at det er mulig å bli bedre hvis du er syk, har hatt en tøff periode eller bare trenger å komme i gange med litt bevegelse i hverdagen din.

Jeg ønsker deg uansett en fantastisk helg :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *