Veganske makiruller

Det er jo ikke vanskelig å være veganer når jeg kan lage alt på en litt ny måte :-) 

Jeg må inrømme at jeg savner endel ting, men ser jo at det kan lett gjøres å spise mye mer vegetarbasert mat uten så mye styr.

Jeg er ikke så veldig glad i sånne ting som skal likne kjøtt, hverken tofu eller linseburgere er mine favoritter. Ost som ikke er ost er heller ingen favoritt, så jeg har stort sett spist vanlig ren mat. Ikke liker jeg soyabaserte produkter så godt heller..

Mat som jeg kan se hva er, men i supper er det helt ok med linser.

I går lagde jeg iallefall Makiruller, og det var supergodt.

Trenger du en oppskrift på hvoedan du lager det? Det finner du HER 

Jeg lagde risen av risotto ris, uten sukker og eddik, og det gikk helt fint. Tok litt sitron i risen før den ble avkjølt. Funket fint. La et tynt lag på tangen og fylte på med veganske godsaker. Her er det bare åbruke det du liker og har i kjøleskapet.

Jeg brukte:

guacamole

paprika

agurk

avocado

purre

chilisaus

asparges

Det funket fint, og ga masse god smak. Serverte med soyasaus og sitron.

Rullet dem uten folie eller bambusrull, så det gikk fint bare med plastunderlaget fra posen til tangene. Alt går når du må.

Bare å prøve seg frem, kan anbefales til fredagskvelden. I dag blir det nok rester på meg til lunsj :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *