Yoga redder dagen

Hva gjør jeg når kroppen krangler?

Kroppen min og jeg er ikke alltid på lag. Jeg føler meg som er 30 åring, en sprek sådan, i hodet..

Men jeg har akkurat blitt 50 og det kjennes av og til må jeg innrømme.

Ryggen, som jeg har operert 2 ganger med stort hell, er ikke like fornøyd med meg og mine påfunn!

Fredag holdt jeg en fantastisk (det var kanskje litt vel selvopphøyd å si??, ) YinYogatime med massasje, sammen med Stiina og Camilla. Jeg burde egentlig deltatt selv :-) He he

1,5 time med rolig yin og massasje i hver stilling er deilig for de som deltar, er ikke like deilig for de som masserer. Altså jeg sender ut så mye kjærlighet og varme at hendene mine koker og jeg merker ikke at jeg blir sliten underveis i timen. Jeg ELSKER å holde sånne timer, men etterpå.. Puh, da er jeg utslitt.

Godt det var påskeferie dagen etterpå.

Så kvelden og natten var ryggen min på krigsstien, for ikke å snakke om dagen derpå. OMG, den skrek så høyt at det var vanskelig å sitte stille i bilen på vei til påskeferie. Hytta måtte vaskes og ryddes da vi kom frem, og det hjalp ikke på goodwill til ryggen min. Ja ,ja, jeg visste det jo, men var det verdt det? Ja det må jeg si!

Så i dag ble det førstehjelp for en sliten kropp og rygg. Hva er vel bedre enn en deilig times Yogaøkt i solen på brygga? Hmm, ikke mye det må jeg si!

Downwarddog, er en deilig strekk for ryggen!

Jeg strekker, bøyer, beveger og styrker der jeg føler det er behov. Utrolig godt å la kroppen bevege seg helt som den vil, og bare følge behovene den har.

Upwarddog, styrker armer og rygg.

Ser på disse bildene at kroppen trenger litt sol, D-vitamin fyll opp lagrene mine :-)

Litt lek og morro er bra for motivasjonen!

Så da var det bare å jobbe på og nyte at kroppen ble varmere og mykere underveis. Så regner med at det føles bedre i morgen :-)

Ha en fantastisk påske, og nyt at lyset kommer og våren absolutt har kommet!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *