Om meg

Jeg heter Vibeke, er gift, har 4 barn i alderen 17-26 år, har bachelor i Markedsføring fra BI, med spesialisering på PR, informasjon og samfunnskontakt. Nå jobber jeg som Daglig leder hos HIYOGA. Ansvarlig for timeplan og instruktører. Sjekk vårt fantastiske studio www.hiyoga.no 

Jeg er også mamma til lille Shanti @shantiyogadog på 7 år

Har alltid vært i overkant glad i å trene, drev med Rytmisk Sportsgymnastikk i min ungdom. Tok trener utdannelse på NIH da jeg var 16 år, og underviste barn i turn. Etter studier, på NMH, begynte jeg å jobbe i bankbransjen, fikk flere barn, og satset igjen på jobb innenfor trening og helse.

Begynte som sertifisert skanetix instruktør på Frisk Røa (som etterhvert ble ELIXIA) så sykkel instruktør, PUMP, Total, diverse styrke timer og til slutt det som ligger mitt hjerte nærmest nå, Pilates og yoga. Har jobbet i ELIXIA som instruktør og  var Leder Gruppetrening på ELIXIA Bekkestua og ELIXIA Sandvika, og som nestleder og ansvarlig for gruppetimer på ELIXIA Businessfornebu. Nå leder for yogalærerne hos Hiyoga . Elsker jobben min, og gleder meg til hver dag på jobb!

image

Jeg har hatt endel ryggtrøbbel og er operert 3 ganger, treningen er det som har holdt med i gang og hjulpet meg både fysisk og følelsesmessig etterpå.

Trening og sunn mat har vært min beste medisin hele tiden.

vestliapilates

Fikk en ekstra utfordring da minstemann i huset fikk påvist cøliaki sommeren 2012. Etter det ble jeg enda mer bevisst på hva vi spiste, og alt jeg lager er laget fra bunnen av. Mine oppskrifter er alltid glutenfrie, og jeg streber etter å lage sunne, enkle hverdagsretter som du blir inspirert til å prøve. Og noen gode litt usunne glutenfrie kaker, og kosemat.

Heldigvis elsker jeg å utfordre kroppen, og liker å kjenne på hvor langt jeg kan pushe meg.

Ta kontakt for nærmere informasjon. Du kan nå meg på Yogavibeke@gmail.com

Har laget denne bloggen for å motivere andre, til en sunn og trygg livsstil, ren og enkel glutenfri mat enten du har cøliaki eller ikke..

VELKOMMEN TIL VIBEKES LIV <3