Om meg

Jeg heter Vibeke, er gift, har 4 barn i alderen 15 -24 år, har bachelor i Markedsfører fra BI, med spesialisering på PR, informasjon og samfunnskontakt. Nå jobber jeg som nestleder hos HIYOGA. Ansvarlig for timeplan og instruktører. Sjekk vårt fantastiske studio www.hiyoga.no 

Sommeren 2017 flyttet jeg med yngstesønnen til Gran Canaria for ett år. Vi hadde også med oss Shanti på 4 år <3

Vi håper på helsemessige fordeler for både ham og meg. Han har alvorlig astma, allergi og cøliaki. Håper å undervise litt yoga, og ellers lære spansk og nyte livet i sakte fart.

Har alltid vært i overkant glad i å trene, drev med Rytmisk Sportsgymnastikk i min ungdom. Tok trener utdannelse på NIH da jeg var 16 år, og underviste barn i turn. Etter studier, på NMH, begynte jeg å jobbe, fikk flere barn, og satset igjen på trening som jobb.

Begynte som sertifisert skanetix instruktør på Frisk Røa (som etterhvert ble ELIXIA) så sykkel instruktør, PUMP, Total, diverse styrke timer og til slutt det som ligger mitt hjerte nærmest nå, Pilates og yoga. Har jobbet i ELIXIA som instruktør og i 2 perioder har jeg vært Leder Gruppetrening på ELIXIA Bekkestua og ELIXIA Sandvika, og som nestleder og ansvarlig for gruppetimer på ELIXIA Businessfornebu. Nå leder for yogalærerne hos Hiyoga .

image

Sommeren 2010,  27 juli fikk jeg et vepsestikk som ikke bare gjorde litt vondt, det tok nesten livet av meg. Jeg fikk anafylaktisk sjokk, ble hentet med luftambulanse, og fløyet til nærmeste sykehus.

Det gikk heldigvis bra, men det startet noe uforklarlig i kroppen min, den sviktet mer og mer utover høsten. Ble innlagt på Ullevål nevrologisk avdeling i november 2010, og fikk full utredning. Det endte med MS diagnose februar 2011. Da hadde jeg problemer med og gå, høyre ben og arm lystret ikke som jeg ville. Treningen måtte endres, fra å være hoppende sprek, og elske kondisjonstrening, og løping, måtte jeg trene meg sakte opp igjen. Yoga, mindfullness og Pilates ble redningen for meg. Jeg bygget meg sakte opp igjen, kom tilbake på jobb og fikk en ro som har hjulpet meg opp og frem!

Bena sviktet mer og mer, men det ble konstatert spinal stenose i januar 2016 og etter 2 operasjoner, som utvidet ryggkanalen, er kroppen på vei tilbake og klar for nye utfordringer. Jeg skal trene meg opp igjen nå, og skriver om veien fremover.

Trening og sunn mat har vært min beste medisin hele tiden.

vestliapilates

Fikk en ekstra utfordring da minstemann i huset fikk påvist cøliaki sommeren 2012. Etter det ble jeg enda mer bevisst på hva vi spiste, og alt jeg lager er laget fra bunnen av. Mine oppskrifter er alltid glutenfrie, og jeg streber etter å lage sunne, enkle hverdagsretter som du blir inspirert til å prøve. Og noen gode litt usunne glutenfrie kaker, og kosemat.

Heldigvis elsker jeg å utfordre kroppen, og liker å kjenne på hvor langt jeg kan pushe meg.

Ta kontakt for nærmere informasjon. Du kan nå meg på Yogavibeke@gmail.com

Har laget denne bloggen for å motivere andre, til en sunn og trygg livsstil, enten de har fysiske utfordringer eller ikke.

VELKOMMEN TIL VIBEKES LIV <3